Materialen

 

Blown Up Art, brengt een nieuwe kwaliteit en is niet te vergelijken. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en werken nou samen met vooraanstaande bedrijven in hun vakgebied, zodat wij u de hoogst haalbare kwaliteit kunnen garanderen. Wij werken met Nederlandse bedrijven en zijn daar trots op!

Kunst op Maat

Canvas is een schilderslinnen en leent zich perfect voor kunstwerken of het printen van hoge resolutie fotoprints. Dit materiaal is alleen geschikt voor binnengebruik.

Materiaal         : Canvas (schilderslinnen) Vlamvertragend.
Toepassing       : opgespannen op houten spieframe

Decopsol is een textiel en is door een nieuwe techniek op zeer hoge resolutie op textiel te tranfereren. Dit materiaal is alleen geschikt voor binnen gebruik
.

Materiaal         : Decoposol (textiel) Vlamvertragend.
Toepassing      : opgespannen en aluminiumframe.

 


Garden Art / Projecten

Frontlit, dit materiaal is een coatingdragend zeildoek, het wordt veel gebruikt voor grote geveldoeken. Het leent zich ook uitermate goed voor sfeermakende uitingen in tuinen en kleine frames. Het is dus geschikt voor binnen en buitengebruik.

Materiaal       : Frontlit (dicht zeildoek) Vlamvertragend.
Toepassing     : opgespannen in aluminium buizenframe.


Backlit, dit materiaal is bijna hetzelfde als frontlit. Backlit heeft alleen een opaalachtige eigenschap en is dus geschikt voor kunstwerken die van achter het doek belicht worden.

Materiaal         : Backlit (dicht zeildoek) Vlamvertragend.
Toepassing       : opgespannen in aluminium buizenframe.Mesh is geperforeerd gaasdoek dat zeer geschikt is voor toepassingen in de open ruimte omdat het materiaal winddoorlatend is. Door de perforatie en het lage soortelijke gewicht is mesh heel eenvoudig te monteren. De transparante structuur maakt mesh ook bijzonder populair voor toepassingen op of voor ramen. Wij leveren mesh in een brandvertragende kwaliteit.

Tarpaulin (900 gram/m2) is een weersbestendig dekzeil dat geschikt is voor schuifzeilen van vrachtauto's, voor tenten of voor toepassingen waarbij extreme (wind)krachten op het doek komen. Bij gebruik als schuifzeil moet de print altijd voorzien worden van een uv-/krascoating om slijtage tegen te gaan. Tarpaulin is verkrijgbaar in breedtes van 300 en 320 cm.

Wij werken samen met zeilmakers die gespecialiseerd zijn in het verwerken van geprinte schuifzeilen zodat wij altijd maatwerk kunnen leveren


Montage
(alles is mogelijk)

De uitstraling van uw kunstwerk, valt of staat met de juiste ophanging of bevestiging. Voor het uitvoeren van het bevestigingswerk, beschikken wij over ervaren montageteams die iedere klus als een uitdaging zien. De montageteams worden ingezet voor gebouwen en bedrijfspanden, het monteren van frames op steigers en gevels, het ophangen van doeken aan constructies in evenementenhallen en beursstands en het vervaardigen van frames op maat.